Megoldás

Tiszta telefonszámok az értékesítés pontos nyomon követéséhez

Véletlen, nem tárgyszerű hívások nélküli analitika

Megrendelem

A dinamikus call-tracking segít nyomon követni, hogy a hirdetések alapján hány ügyfél került a honlapra, és pontosan honnan érkeznek oda

Telefonszámok automatikus helyettesítése. Minden lehetséges ügyfél, aki a tartalomalapú hirdetésekből érkezik az oldalra, látja a cég telefonszámát, a rendszer pedig ezekből a számokból azonosítja be a felhasználókat, és statisztikákat gyűjt.

A vásárlók a hirdetéseinkben megadott telefonszámokat korábbi kampányokban is láthatták már, ezért előfordulhat, hogy ezekre a számokra nem tárgyszerű hívások is érkeznek

Ha gyakori hívásokat kap olyan ügyfelektől, akik mások hirdetéseiben látták az Ön telefonszámát, akkor ez torzíthatja a statisztikákat, és akadályozhatja az értékesítők munkáját. Attól függően, hogy a számot mennyi ideig pihentették, több vagy kevesebb lehet a nem célirányos hívások száma. De ilyenek mindig akadhatnak, és számukat nem lehet előre megjósolni.

Tiszta telefonszámok az értékesítési források nyomon követéséhez

Nemzetközi szolgáltatói státuszunkból adódóan tudunk ajánlani tiszta telefonszámokat, amelyekre az elmúlt 3 hónapban nem érkezett bejövő hívás.
Választékunkban 50 000 telefonszám található Magyarország minden nagyvárosából és további öt olyan országból, ahol jelen vagyunk mint távközlési szolgáltató.

icon image

Helyi telefonszámok minden régióban

Növeli a vásárlók bizalmát, ha saját városuk körzetszámával ellátott telefonszámot látnak a kijelzőn.

icon image

Könnyen elérhető vállalata

Az ügyfél hívásokat a call-center valamennyi operátora egyszerre látja vagy a rendszer sorba állítja azokat - ez az Ön döntése.

icon image

Megbízható kommunikáció az ügyfelekkel

A telefonkapcsolat jó minőségű, mert a szolgáltatásokat nem közvetítőkön keresztül, hanem a saját telefonközpontjainkkal nyújtjuk.

icon image

Integráció az analitikával és a CRM-mel

Az analitikával és a népszerű CRM rendszerekkel az integrációt 10 perc alatt beállítjuk.

Ingyenesen csatlakoztathat közvetlen tiszta virtuális telefonszámot

Telefonszám kiválasztásánál nem csak kategóriák szerint választhat számokat: a standardtól az exkluzívig, hanem az úgynevezett szűrt (tiszta) számokat is - azokat, amelyekre az elmúlt 3 hónapban nem érkezett bejövő hívás. Honlapunkon megrendelheti a számokat annak függvényében, hogy az elmúlt 90 napban hány hívás érkezett az egyes számokra - "Kevesebb mint 10", "Kevesebb mint 100", "Több mint 100".

Hívások száma:

Kövesse nyomon az analitikai adatokat anélkül, hogy a nem tárgyszerű hívások elvonnák a figyelmét

screenshot

Kulcsszavakhoz igazodva

Meggyőződhet arról, hogy mely hirdetések és kulcsszavak generálnak több hívást és melyek kevesebbet. Ez azt is jelenti, hogy Ön majd úgy tudja finom hangolni a reklámkampányát, hogy az maximális nyereséget eredményezzen.

screenshot

Minden hívásadat az Ön szeme előtt

Nyomon követheti, hogyan kommunikálnak a menedzserek ügyfeleikkel: veszítenek-e hívásokat, mennyi hosszan és miről beszélnek velük. A tiszta számok alkalmazása révén gyakorlatilag nem lesznek véletlen hívások - csak a potenciális ügyfelek megkeresései maradnak.

screenshot

Teljes információ az egész értékesítési tölcsérről

A szemléletes beszámolók minden információt tartalmaznak a kampányok előrehaladásáról és a hirdetési befektetések megtérüléséről, a hirdetés megjelenésétől kezdve az üzletkötésen át az eladásig.

article thumbnail

Ügyfél esettanulmányok

Hozzunk létre értékesítési házi akadémiát! Hogyan segíthetünk a kezdő menedzsereknek profi értékesítővé válni?

Hány igazán tehetséges, hozzáértő értékesítő található a csapatában? Egy? Esetleg több? Ha nem akarja, hogy egyszer csak egy kiüresedett osztályon találja magát, mindenkiből profi szakembert kell faragni. Vizsgáljuk csak meg, ezt hogyan érhetjük el.

Cikk olvasása

Csatlakoztasson Tiszta számot a Call Tracking szolgáltatáshoz

Ha további kérdése van, ingyenes konzultáció céljából hívja ezt a telefonszámot:

+36 1 490 0999

Válaszok kérdéseire

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)