Impresszum

KOMPaaS

Az KOMPaaS honlap tulajdonosa és fenntartója a KOMPaaS.tech GmbH

  • Adószám: ATU72197106
  • Cégjegyzékszám: FN 461303 m
  • Székhely: A-1070, Wien, Lindengasse 56
  • Levelezési cím: 1114 Hungary Budapest, Kemenes utca, 8. félem. 3
  • Telefon: +36 1 490 0999
  • Bankszámlaszám: HU34-12010611-01604117-00100009

Számla tulajdonos: KOMPaaS.tech GmbH

Véleménye fontos számunkra, tehát amennyiben a honlap tartalmával és/vagy működésével kapcsolatban problémát észlel, esetleg észrevétele, kérdése van, kérjük, írjon ügyfélszolgálati e-mail címünkre: info@kompaas.tech

A KOMPaaS.tech GmbH jogosult a jelen honlap tulajdonosi jogainak a gyakorlására. Minden jog fenntartva.

A jelen honlap használata az itt meghatározott feltételek elfogadását jelenti. A jelen honlapon szereplő irányelvek bármelyike külön értesítés nélkül változhat a KOMPaaS.tech GmbH általi közzététel révén.

A jelen honlapon közzétett anyagok – ideértve nem kizárólagosan a fájlok kiválasztása és elrendezése során bármely szöveget, oldal felépítést, műszaki rajzot, grafikát, képet, valamint bármely szerzői jogot – szerzői jogának a kezelője a KOMPaaS.tech GmbH.

Ellenkező értelmű rendelkezés esetét kivéve a jelen honlapon szereplő információk közzététele, terjesztése, másolása vagy sokszorosítása tilos a KOMPaaS.tech GmbH kifejezett írásos hozzájárulása nélkül.

A jelen honlapon szereplő bármely adat vagy információ közzététele kizárólag a KOMPaaS.tech GmbH előzetes írásbeli engedélye esetén lehetséges.

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)