Impresszum

KOMPaaS

Az KOMPaaS honlap tulajdonosa és fenntartója a KOMPaaS (MCNtelecom GmbH)

  • Adószám: ATU72197106
  • Cégjegyzékszám: FN 461303 m
  • Székhely: A-1070, Wien, Lindengasse 56
  • Levelezési cím: 1114 Hungary Budapest, Kemenes utca, 8. félem. 3
  • Telefon: +36 1 490 0999
  • Bankszámlaszám: HU34-12010611-01604117-00100009

Számla tulajdonos: KOMPaaS (MCNtelecom GmbH)

Véleménye fontos számunkra, tehát amennyiben a honlap tartalmával és/vagy működésével kapcsolatban problémát észlel, esetleg észrevétele, kérdése van, kérjük, írjon ügyfélszolgálati e-mail címünkre: info@kompaas.tech

A KOMPaaS (MCNtelecom GmbH) jogosult a jelen honlap tulajdonosi jogainak a gyakorlására. Minden jog fenntartva.

A jelen honlap használata az itt meghatározott feltételek elfogadását jelenti. A jelen honlapon szereplő irányelvek bármelyike külön értesítés nélkül változhat a KOMPaaS (MCNtelecom GmbH) általi közzététel révén.

A jelen honlapon közzétett anyagok – ideértve nem kizárólagosan a fájlok kiválasztása és elrendezése során bármely szöveget, oldal felépítést, műszaki rajzot, grafikát, képet, valamint bármely szerzői jogot – szerzői jogának a kezelője a KOMPaaS (MCNtelecom GmbH).

Ellenkező értelmű rendelkezés esetét kivéve a jelen honlapon szereplő információk közzététele, terjesztése, másolása vagy sokszorosítása tilos a KOMPaaS (MCNtelecom GmbH) kifejezett írásos hozzájárulása nélkül.

A jelen www.mcntelecom.hu honlapon szereplő bármely adat vagy információ közzététele kizárólag a KOMPaaS (MCNtelecom GmbH) előzetes írásbeli engedélye esetén lehetséges.