Termék

SIP Trönk

A SIP Trönk egy virtuális kommunikációs csatorna, amely összeköti az operátor távközlési platformját (CPaaS) az ügyfél berendezésével

299 Ft/Hangcsatorna

Hogyan működik?

A SIP protokoll segítségével a megoldás lehetővé teszi korlátlan számú virtuális és mobil szám csatlakoztatását. Ügyfél-oldali berendezésként IP alközpont vagy softswitch használható.

Hogyan működik

Az KOMPaaS szolgáltatás lehetővé teszi öt ország (Ausztria, Magyarország, Németország, Oroszország és Szlovákia) telefonszámainak egy SIP trönkbe történő bekapcsolását , mind a vállalati ügyfelek, mind a távközlési szolgáltatók számára.

Az analóg vagy digitális jel multiplexelés (TDM) technológián alapuló megoldásokkal ellentétben a SIP csomag lehetővé teszi, hogy a több érpáras fizikai kábelek nélkül kösse össze a szolgáltató berendezéseit az ügyfél városi telefonközpontjával. A SIP trönk lehetővé teszi egy virtuális csatornában összerendezni a különböző városokban lévő telefonszámokat.

Előnyök

A vezetékes és mobil telefonok bekapcsolásának, beállításának és vezérlésének egyablakos kiszolgálása
Az új telefonszámok azonnali bekapcsolása
A trönk áteresztő képességének szabályozása

Válaszok kérdéseire

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)