Telefonszámok

Platina telefonszámok

Csatlakozzon a vállalkozások VIP Klubjához egy elfelejthetetlen telefonszámmal.

100 000 Ft-tól

Egyszeri bekapcsolási költség

platinum phone numbers and crown

Platina telefonszámok

A Platina telefonszámok az egyedi telefonszámok külön kategóriáját képviselik azon vállalkozások számára, amelyek hajlandóak befektetni imázsuk építésébe és ügyfeleik kényelmébe. Ezek jóval ritkábbak, mint az ezüst vagy arany számok, ezért magasabb áron értékesíthetők. Az egyszerű és szép számkombinációk értéket képviselnek, könnyebben megjegyzik azokat, így nemcsak gyorsabban építhet klientúrát, illetve gondoskodhat a jelenlegi ügyfeleiről, hanem befolyást, gyakorolhat arra is, hogy a potenciális üzleti partnerek hogyan viszonyuljanaknak az Ön vállalkozásához.

A KOMPaaS.tech Platina telefonszám
09:00-tól 17:00-ig

órás műszaki támogatás

> 2000

elérhető verzió

15 perc

alatt aktiválódik

Havi 599 Ft/hó

előfizetési díjtól az Öné lehet

 • icon image

  A platina szám lehet egy budapesti, 1-es körzetszámot vagy 80-as előhívószámot tartalmazó szám, amelyet ingyenesen hívhatnak az ügyfelei.

 • icon image

  Ha kapcsolatba lép a KOMPaaS.tech tanúsított távközlési szolgáltatóval, akkor Magyarország 4 és nagyvárosában választhat egy ritka szép számot.

 • icon image

  A Platina telefonszám nagyszerű befektetés lesz bármilyen méretű és tevékenységű vállalat számára, mivel csak egyszer fizet a becses számjegyek tulajdonjogáért, és ezek a költségek gyorsan megtérülnek.

Melyek a Platina telefonszám előnyei?

 • icon image
  Többcsatornás

  Cége telefonja soha többé nem lesz foglalt! Csatlakoztasson annyi vonalat, amennyire vállalkozásának szüksége van.

 • icon image
  Mobilitás

  Minden Platinaszám virtuális, tehát nincs berendezéshez kötve. Nem kell megváltoztatnia a számát, ha új irodába költözik!

 • icon image
  Egyetlen telefonszám

  Egyetlen számot használhat minden telephelyen, még a jövőbeni üzletfiókokban is. A munkatársak közötti kommunikáció nem kerül semmibe - beszéljen ingyen!

 • icon image
  Számkezelés

  Automatikus számváltás földrajzi elhelyezkedés alapján, hívásátirányítás ütemezése, kimenő híváscsoport - korlátozás - alakítsa a kommunikációt az Ön igényei szerint.

Hogyan lehet telefonszámot csatlakoztatni?

 1. Válassza ki a telefonszámot

 2. Kattintson a kosárra

 3. Töltse ki és küldje el az igénylőlapot

 4. Az ügyfélmenedzser felhívja és pontosítja a részleteket

Mit tehet még az ügyfélmenedzser az Ön számára?

 • Részletes választ ad minden kérdésére
 • Megszervezi az Aranyszám megvásárlását
 • Kiválasztja a kedvező csatlakozási díjat
 • Beállítja a virtuális telefonközpont funkcióit
Telefonon
girl with headphones

Miért hasznos a Platina telefonszám?

 • icon image
  Még egy adalék a vonzó összképhez

  A számok harmonikus kombinációja, az ismétlődéssel és tükörszimmetriával együtt, jól mutat egy névjegykártyán vagy weboldalon. Ráadásul, mint minden szép, a platina számok is azonnal szimpátiát keltenek és megragadják a tekintetet.

 • icon image
  Bizalom az első érintkezéstől fogva

  A platina számokat általában komoly szervezetek, például bankok vagy kormányzati szervek használják. A ritka szám kiemeli a vállalkozás státuszát, megbízhatóbbá teszi azt a közönség szemében.

 • icon image
  Gyorsítja a leadek beáramlását

  A potenciális ügyfelek nagyobb valószínűséggel hívnak fel egy fülbemászó számmal rendelkező vállalatot, mint egy érdektelen telefonszámot használó versenytársat. A feltűnő telefonszámra szükség van a nagy információs zajjal zsúfolt városokban, mint például Budapesten vagy Debrecenben.

 • icon image
  A reklám hatékonyságának növelése

  Egy emlékezetes telefonszám, különösen, ha sikeresen rímbe szedett, bármilyen kültéri, nyomtatott vagy médiareklámban - igen hasznos. Ugyanazon telepítési költségek mellett az aranyszámot tartalmazó reklám jobban teljesít, mint a közönséges telefonszámmal ellátott reklám.

 • icon image
  Hűséges ügyfelek megtartása

  A megfelelő szám böngészése és megtalálása az interneten erőfeszítést igényel. Sokkal jobb, ha egyszerűen csak megjegyzi! A platinaszám időt takarít meg és megkönnyíti a megbízható ügyfelek életét, ők pedig értékelni fogják a gondosságot, és hűségesek maradnak az Ön szolgáltatásához.

Válaszok kérdéseire

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)