Megoldás

Otthoni iroda

Egyszerű és előnyös megoldások a home-office munkához.
1 nap alatt megtervezzük, beállítjuk és bekapcsoljuk.

Kipróbálom

Előnyök

Rugalmasság

Minden termékünk «felhőalapú». Önnek nem kell drága berendezéseket vásárolni. A távmunkára történő átállással Ön a vállalati belső hálózat résztvevője marad.

Praktikus interfész

Az intuitív navigációval felszerelt interfész a beállítást nagyon egyszerűen és praktikusan végzi el. Egy-két klikkeléssel betölthető az előfizetői bázis, az üdvözlő szöveg vagy a hívások továbbításának útvonala.

Egyedi megközelítés

Az ügyfélkapcsolatunkban a Freemium üzleti modellt alkalmazzuk. Előfizetőink számára az alapvető funkcionalitást ingyenesen biztosítjuk, míg a kibővített szoftver-megoldásokat díj ellenében ajánljuk. Az KOMPaaS előfizetői mindig számíthatnak az egyedi megközelítésre és a 24/7 műszaki támogatásra.

Kész megoldások

Munkatársak távolvégi ellenőrzése

Telefonbeszélgetések rögzítése, online-monitoring, költségkontroll, teljes statisztika stb, mind azt szolgálja, hogy real-time üzemmódban nyomon követhessük a munkatársak munkáját, a telefonvonalak terheltségét és hálózat általános állapotát.

Bővebben

Konferencia-beszélgetések

A konferenciahívások azt szolgálják, hogy az üzleti folyamat valamennyi résztvevője egy telefonos összeköttetésbe kerüljön, a megbeszélésekbe a világ bármely pontjáról mind mobil, mind vezetékes telefonról be lehessen kapcsolódni. A konferenciába történő belépéshez az értekezlet szervezőjét kell felhívni és tárcsázni a virtuális meeting rövid azonosítószámát.

Bővebben

Softphone

Ha Ön nem csak hívásokat akar fogadni, hanem kimenő hívásokat is akar kezdeményezni, akkor az irodán kívül nagyon előnyös a softphone alkalmazása. Ez egy ingyenes applikáció, amely bármely eszközön imitálja a telefont, legyen az softphone, tablet vagy PC. A szükséges számú virtuális telefonszám felkapcsolásával a softphone-nal rendelkező menedzserek, tartózkodási helyüktől függetlenül, kapcsolatba léphetnek az ügyfelekkel.

Bővebben

CRM-integráció

A CRM integráció legfontosabb feladata az üzleti folyamatok automatizálása. A CRM-rendszer telefonos eszközparkkal történő integrálásával egy kalap alatt elintézhető a megbízható kommunikáció, a hívásadatok hatékony ellenőrzése és regisztrálása, amelyek mind a minőségi értékesítési "tölcsér" felépítését szolgálják.

Bővebben

BasicPopular

249 Ft/telefonszám
Hívások: 4,9 - 25 Ft

Megachannel

1499 Ft/telefonszám
Hívások: 4,9 - 25 Ft
Aktiválja a megoldást

A megoldás aktiválásához kövesse az utasításokat.

Válaszok kérdéseire