Partnereknek

Egy eladás - garantált jövedelem az ügyféllel folytatott kapcsolat teljes ideje alatt

Az KOMPaaS partnerprogramjának egyrészt az a célja, hogy a távközlési szolgáltatásait terjessze és terítse, másrészt szoftvertermékeit: virtuális alközpont, API, Multichat stb. Ügynökein keresztül ajánlja, akik különösebb előkészítés és többletköltség nélkül tudják az ügyfeleknek közvetíteni azokat.

Jelentkezés viszonteladónak

Egyszerű és előnyös értékesítés

Az KOMPaaS termékek könnyen elsajátíthatók, értékesítésük és beállításuk egyszerű. Az KOMPaaS partnerprogram mindent biztosít annak érdekében, hogy vállalkozása nyereséges legyen, a bekapcsolást követően azonnal. Az Ön bevétele nő azáltal, hogy versenyképes áron ajánljuk a termékeket, különösebb előzetes befektetés vagy értékesítési volumen kötelezettség vállalása nélkül.
Ajánljon további IP-telefonokat és szolgáltatásokat
Az előfizetői díj és forgalom után járó állandó jutalék
Az ügyfél komplex kiszolgálása

Értékesítési és műszaki segítségnyújtási személyes konzultációk

Az KOMPaaS értékesítési és műszaki segítségnyújtási tanácsadói állandóan elérhetők, és azon dolgoznak, hogy az Ön KOMPaaS-mal történő együttműködése megbízható jövedelmet biztosítson. Az értékesítést megelőző konzultációktól egészen a telepített rendszerek fenntartásáig az KOMPaaS szakértői mindig Ön mellett állnak annak érdekében, hogy a legjobb feltételeket biztosítsák és értékes műszaki tanácsokkal szolgáljanak.
Marketing és értékesítési ajánlások szakértőktől
KOMPaaS személyes ügyfélmenedzser az Ön vállalkozása szolgálatában
Az ügynök my KOMPaaS fiókja

A partnerjutalék

Kérjük, hogy legyen az KOMPaaS partnere, reméljük a kölcsönösen előnyös együttműködést!
Automatikus kiszámítása az értékelési időszakban
A kifizetett és előirányzott jutalékok nyilvántartása
Az ügynöki jutalék mindig a következő értékelési hónapban kerül kifizetésre
KOMPaaS logo

A KOMPaaS egy olyan távközlési platform, amely lehetővé teszi a B2B ügyfelek számára, hogy valós időben összekapcsolják a telefonos szoftvertermékeket és szolgáltatásokat: Virtuális alközpont több, mint 200 hasznos funkcióval, földrajzi és nomád telefonszámok, Chatbotok, automatizált hívások, 2FA (kétfaktoros) hitelesítés (megerősítő hívás) és más szükséges szolgáltatások az ügyfelekkel való interakció folyamatainak automatizálásához.

Részletesebben a projektekről

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)