Rólunk

Miért a KOMPaaS.tech?

Tapasztalja meg a megbízhatóság, a kényelem és a költséghatékonyság csúcsát fejlett távközlési platformunkkal,amelyet szolgáltatásként vehet igénybe.

Hiszünk abban, hogy minden ügyfél a legjobbat érdemli. Legyen szó startupról vagy multinacionális vállalatról, élvezze dedikált menedzsere személyre szabott figyelmét, a többnyelvű nyelvű számlázást, az 5 nyelven is elérhető ügyfélszolgálatot - mindezt hosszú távú szerződés vállalása és méltányos árak mellett.

Európai infrastruktúra

A KOMPaaS.tech egy kommunikációs szolgáltató és szoftvertermék-fejlesztő vállalkozás, amely 2015 óta hajt végre nagyszabású projekteket. A cég jelenleg Európában terjeszti ki tevékenységét. Távközlési szolgáltatóként a cég több európai országban képviselteti magát, köztük Magyarországon, Németországban, Szlovákiában, Franciaországban és Ausztriában stb. Saját infrastruktúrával, kommunikációs csomópontokkal és minden szükséges engedéllyel rendelkezik minden olyan országban, ahol jelen van. A vásárlói élmény fokozása érdekében egyéni ügyfél-megközelítést alkalmaznak.

Egyéni ügyfél-megközelítés

  • Csatlakoztassa azonnal virtuális alközpontját akár 10 felhasználó számára - partnerként egyáltalán nem kell előfizetési díjat fizetnie.
  • Élvezze az ingyenes beállítást, és lépjen kapcsolatba több mint 30 országgal világszerte, földrajzi és nomadikus számok segítségével, további költségek nélkül.
  • Tapasztalja meg a prémium támogatást egy személyes menedzser révén, aki munkaidőben minden ügyfél számára elérhető, a igénybe vett szolgáltatás mennyiségétől függetlenül.
  • A több mint 30 országból származó korlátlan számú földrajzi és nomadikus szám zökkenőmentes integrálása egyetlen SIP-trönkbe a jól szervezett összekapcsolás érdekében.
  • Használja ki az ingyenes, éjjel-nappal elérhető telefonos támogatást, amely biztosítja, hogy kommunikációja mindig zökkenőmentesen működjön.

Magasan képzett K+F csapat

Képzett fejlesztői csapatunk élen jár az üzleti igényekhez való gyors alkalmazkodásban. Arra specializálódtunk, hogy a legújabb funkciókat integráljuk IT-termékeinkbe, és a legmodernebb technológiákat átfogó fejlesztéseket alkalmazzuk. Ez a megközelítés biztosítja, hogy vállalkozása a legfejlettebb megoldásokat használja ki, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön egyedi követelményeihez és céljaihoz.

Ügyfélszolgálat

Élvezze a személyre szabott szolgáltatási élményt dedikált menedzsere támogatásával, aki bármikor elérhető. Innovatív megoldásaink célja a kommunikációs költségek minimalizálása a minőség vagy a funkcionalitás veszélyeztetése nélkül.

scheme

Tagság

Aktívan együttműködünk a kulcsfontosságú szakmai csoportokkal, bizonyítva elkötelezettségünket a kiválóság és az iparági sztenderdek iránt.

logologologologologologo

Regisztráció

A KOMPaaS.tech bejegyzett telekommunikációs szolgáltatóként van regisztrálva Magyarországon.

logo

Vásárlói vélemények

rates by google and trustpilot

Válaszok kérdéseire

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)