Rólunk

Miért az KOMPaaS?

Biztonságos, célszerű és költséghatékony módon kínálunk felhőalapú megoldásokat.

Ügyfélszolgálatunk egyenértékű lehetőségeket kínál, függetlenül a vállalkozás méretétől: személyes menedzser áll rendelkezésre minden ügyfél számára, többnyelvű számlázás és technikai támogatás öt nyelven. És mindez kötelezettségek nélkül és hosszú távú szerződéssel.

Európai infrastruktúra

Az KOMPaaS csoport távközlési szolgáltató és szoftvertermék-fejlesztő vállalkozás, amely 2015 óta több nagyszabású projektet valósított meg . A vállalat jelenleg Európában fejleszti üzleti tevékenységét. Távközlési szolgáltatóként négy európai országban van jelen: Magyarországon, Németországban, Szlovákiában és Ausztriában. Saját infrastruktúrával, távközlési gócpontokkal rendelkezik. Azokban az országokban ahol jelenléti pontja van, a távközlési szolgáltatások nyújtásához szükséges engedélyek birtokában van.

Saját K+F csapat

Fejlesztőink gyorsan reagálnak az üzleti igényekre. Az IT technológia széleskörű felhasználásával új IT termékalkalmazásokat dolgoznak ki.

Személyre szabott ügyfélszolgálat

  • - a szolgáltatások több mint 30% -át ingyenesen kínáljuk
  • - a virtuális alközpont szolgáltatásunk három mellékállomással - ingyenes
  • - vezetékes és nomadikus telefonszámokat ingyenesen kapcsoljuk be
  • - a megvásárolt szolgáltatások volumenétől függetlenül, munkaidőben, dedikált menedzser áll rendelkezésre minden ügyfél számára
  • - vezetékes és nomadikus telefonszámok azonnali csatlakoztatási lehetősége SIP Trönkön keresztül több, mint öt országban. A szolgáltatás aktiválása ingyenes.
  • - technikai támogatás telefonon munkanapokon 9-18 óráig

Jövünk és mindent beállítunk!

Előfizetőink mindig számíthatnak a személyes menedzser egyéni megközelítésére és technikai támogatásra a hét minden napján a nap 24 órájában. Az általunk kínált megoldások segítik a kommunikációs költségek csökkentését a minőség és a funkcionalitás elvesztése nélkül.

Válaszok kérdéseire

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)