Rólunk

Miért az KOMPaaS?

Biztonságos, célszerű és költséghatékony módon kínálunk felhőalapú megoldásokat

Ügyfélszolgálatunk egyenértékű lehetőségeket kínál, függetlenül a vállalkozás méretétől: személyes menedzser áll rendelkezésre minden ügyfél számára, többnyelvű számlázás és technikai támogatás öt nyelven.

Európai infrastruktúra

Az KOMPaaS csoport távközlési szolgáltató és szoftvertermék-fejlesztő vállalkozás, amely 2015 óta több nagyszabású projektet valósított meg . A vállalat jelenleg Európában fejleszti üzleti tevékenységét. Távközlési szolgáltatóként négy európai országban van jelen: Magyarországon, Németországban, Szlovákiában és Ausztriában. Saját infrastruktúrával, távközlési gócpontokkal rendelkezik. Azokban az országokban ahol jelenléti pontja van, a távközlési szolgáltatások nyújtásához szükséges engedélyek birtokában van.

Saját K+F csapat

Fejlesztőink gyorsan reagálnak az üzleti igényekre. Az IT technológia széleskörű felhasználásával új IT termékalkalmazásokat dolgoznak ki.

Személyre szabott ügyfélszolgálat

  • - a szolgáltatások több mint 30% -át ingyenesen kínáljuk
  • - a virtuális alközpont szolgáltatásunk három mellékállomással - ingyenes
  • - vezetékes és nomadikus telefonszámokat ingyenesen kapcsoljuk be
  • - új ügyfeleink részére ingyenes 10 napos tesztidőszak áll rendelkezésre
  • - a megvásárolt szolgáltatások volumenétől függetlenül, munkaidőben, dedikált menedzser áll rendelkezésre minden ügyfél számára
  • - vezetékes és nomadikus telefonszámok azonnali csatlakoztatási lehetősége SIP Trönkön keresztül öt országban: 50 ausztriai nagyvárosban, Magyarországon, Szlovákiában és Németországban. A szolgáltatás aktiválása ingyenes.

Technikai támogatás telefonon munkanapokon 9-18 óráig

Jövünk és mindent beállítunk!

Előfizetőink mindig számíthatnak a személyes menedzser egyéni megközelítésére és technikai támogatásra a hét minden napján a nap 24 órájában. Az általunk kínált megoldások segítik a kommunikációs költségek csökkentését a minőség és a funkcionalitás elvesztése nélkül.

Válaszok kérdéseire