Rólunk

Partnerek

Magyar Telekom

20 éves sikeres múltra visszatekintő vezető regionális vállalat, amely a távközlési szolgáltatások és az IT megoldások körében elért eredményeivel lett népszerű Közép- és Kelet-Európában.

Vodafone

A Vodafone Group Plc. a világ legnagyobb távközlési szolgáltatója bevétel alapján, melynek központja az angliai Newbury (Berkshire). A világ második legnagyobb mobil távközlési vállalata ügyfelek száma alapján. A UPC akvizíciója révén a Vodafone bővítette szolgáltatásait: már nem csupán mobilszolgáltatást, hanem internetet és kábeltévét is nyújt ügyfeleinek.

Verizon

Innovatív amerikai telekommunikációs cég. Vezetékes és mobiltelefon szolgáltatásokat nyújt, valamint műholdas és szélessávú internet-szolgáltatással is a piacra lépett. Ezeken felül informatikai szolgáltatások nyújtása is a profiljába tartozik.

Contact Plus Consulting

SAP Business One bővítmény és egyedi fejlesztés kivitelező

Tanácsadás és support – tudásukat összeadva 43 évnyi SAP Business One tapasztalattal rendelkező magyar vállalat.

Kommo

A világon első, messaging-gel ellátott CRM

Az Kommo egy könnyen használható, értékesítés-menedzselésre tervezett megoldás, megfizethető áron. A felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük a rendszert, évente kétszer új verziót teszünk közzé.

Altegio

Egyszerű és könnyen kezelhető plaform a folyamatok automatizálására a szolgáltatóiparág számára.

A platform lehetővé teszi az online időpontfoglalás beállítását a weboldalon, a közösségi média felületén és egyéb felületeken. Egyúttal biztosítja az üzenetküldést, a szakemberek munkájának irányítását, a raktári- és pénzügyi kimutatások vezetését. A Altegio szolgáltatásait már több mint 21 ezer vállalkozás és több millió vendég használja világszerte.

3CX

A 3CX egy SIP szabványon alapuló szoftvercég. A VoIP szolgáltatások használatával új lehetőségeket nyit meg a vezetékes telefonálás előtt.

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)