Rólunk

Minket választottak

Gergely Karcos
Lead IT & Development
Több éve használjuk a KOMPaaS szolgáltatását amivel maradéktalanul elégedettek vagyunk. Nem tapasztaltunk fennakadást, a szolgáltatást rugalmasság és megbízhatóság jellemzi. Bátran ajánljuk akár komplexebb elképzelésekhez is, aminek sikeres megvalósításában egy kompetens és segítőkész KOMPaaS csapat fogja támogatni.
dr Takács Erzsébet Mária
allergológus, tüdőgyógyász szakorvos
A Covid-19 járvány kezdete óta rendelésünkön havonta több mint 1.000 bejövő hívásunk van. A KOMPaaS innovatív megoldásainak segítségével a telefon hívásokat össze tudtuk kapcsolni az előjegyzési rendszerünkkel. A betegeink napi 24 órában tudnak receptet, gyógyszerjavaslatot kérni, így javítva, gyorsítva a betegellátást. Másodperc elszámolású percdíj csomagjukkal telefonköltségeinket csökkenteni, optimalizálni tudtuk.
Elekes Attila
Ügyvezető
4 évvel ezelőtt több VOIP szolgáltatót megkerestünk, teszteltünk, végül a KOMPaaS megoldása mellett döntöttünk. Ezt azóta sem bántuk meg. Rugalmasak, innovatívak, gyorsak. Jelenleg három országba szolgáltatnak számunkra VOIP szolgáltatásokat. Tiszta szívből javasoljuk a velük való együttműködést.

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)