Hírek

A KOMPaaS kedvezményekkel várja a X. Magyar Marketing Fesztivál látogatóit

Január 19-én Magyarország legnagyobb üzleti fesztiváljára kerül sor Budapesten, ahol a kiállításon több mint 50 szolgáltató, termékgyártó, valamint a kis- és középvállalkozások számára készült innovatív megoldások standja mutatkozik be.

A konferencia során a rendezvény résztvevői bemutatják azokat a modern trendeket és technológiákat, amelyek elősegítik az új fogyasztók felkutatását és vonzását, a meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás folyamatainak automatizálását, a sikeres üzletvezetést és a szolgáltatási portfólió bővítését.

A X. Magyar Marketing Fesztivál ismét a potenciális partnerekkel való párbeszéd platformja lesz, ahol mindenki szakértőkkel kommunikálhat, új ismereteket és tapasztalatokat szerezhet.

A KOMPaaS távközlési szolgáltató és szoftverfejlesztő vállalkozás olyan intelligens távközlési platform megoldásokat mutat be, amelyek segítségével a kis- és középvállalkozások a leghatékonyabb módon tudják lebonyolítani az üzleti kommunikációt - ezek a Virtuális alközpont, Telefonszámok és távbeszélő szolgáltatás, Automatikus hívás, Chatbotok, Hitelesítés (Password call, Confirmation call) stb.

A KOMPaaS 37-es standjának látogatói bónuszokat kapnak: 2 hónap havidíj mentesség a távközlési platform kulcsfontosságú termékeiért: Virtuális PBX, beleértve a beszédszintézis és -felismerő funkciókat (STT / TTS), Chatbotokat és vezetékes számokat. Konzultáció a funkciók beállításához ajándékba! Az ajánlat új vásárlókra érvényes.

Hamarosan találkozunk a KOMPaaS 37-es standján!

10th Hungarian Marketing Festival
Vissza a hírekhez

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)