Hírek

KOMPaaS.tech 2022-ben 22%-os bevételnövekedést ért el

A KOMPaaS.tech távközlési szolgáltató és szoftverfejlesztő vállalkozás 2022-ben 22%-os bevételnövekedést ért el, valamint 12 %-kal bővítette B2B előfizetői bázisát.

Az egyes szolgáltatások bevételnövekedése 26 és 66% között mozog. A vállalat a Virtuális PBX platform termékcsoportban, amely alapterméke, tavaly euróban számolva 26%-kal, forintban számolva pedig 31%-kal többet keresett mint 2021 tizenkét hónapja alatt. Ugyanakkor, egy év alatt, a távbeszélő szolgáltatásokból származó bevételek euróban 29%-kal, forintban pedig 34%-kal nőttek.

A múlt évben az integráció és API-módszerek üzletágban nőttek a bevételek a legnagyobb mértékben, még pedig 66%-kal.

Ugyanakkor a B2B ügyfelek ARPU-ja (egy előfizetőre jutó átlagos bevétel) az év során nem változott jelentősen, az előző 12 hónap átlagszintjén - 20-30 EUR/hó, azaz 7000-11000 forint - maradt.

Szolgáltatásként értelmezett távközlési platform fejlesztése (CPaaS)

Új megoldásokkal bővült a felhasználói hitelesítés: "Confirmation Call" és "Password Call". Új funkciók érhetők el a Virtuális alközpontban – "A Virtuális alközpont és a PBX/IP-PBX-Összekapcsolása ", "Élő-szöveg-hanghívásból" és egyebek. Frissítettük a "Webhook" oldal: A KOMPaaS.tech távközlési platformon mostantól korlátlan számú webhook létrehozására van lehetőség bármely eseményhez, valamint a webhookok küldésére és újraküldésére szolgáló változók megadására, ha a fogadó szolgáltatás nem elérhető.

Tendenciák és előrejelzések

Az üzleti folyamatok automatizálása és robotizálása továbbra is kulcsfontosságú tendencia az üzleti távközlési piacon. A mesterséges intelligencia és a robotizáció az ügyfélszolgálat nélkülözhetetlen eszközeivé válnak. Az "Automatikus hívást" és "Chatbotot" alkalmazó contact-centerek jelentős hatékonyságot érnek el az emberi erőforrások megtakarításában. Ugyanakkor a megkeresések feldolgozási sebessége és minősége robotok alkalmazásával magas színvonalú marad.

A következő 3-5 évben a mesterséges intelligencia és a gépi tanulási technológiák lesznek a távközlési platformok termékfejlesztésének mozgatórugói.


Vissza a hírekhez

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)