Megoldás

IVR Plus

Gondolkozik-e azon, hogy termékét még értékesebbé tegye az ügyfelei számára? Kevesebb időt és pénzt akar kiadni a bejövő hívások feldolgozására?

Ne kényszerítse ügyfeleit arra, hogy hívás közben nyomkodják a telefon gombjait ! Csatlakoztassa a Virtuális asszisztenst! A beszédfelismerő robot érzékeli a beszélgetőpartner hangját és válaszolni is tud a feltett kérdésekre a felhasználó nyelvén.

9500 Ft/hó

Megcsörrent a telefonja… Fogadja a hívást:

A hagyományos hangmenüben (IVR)

  • Korlátozott számú (0-9) hívásátirányítási lehetősége van.
  • A hagyományos, illetve az okos telefonokon folyamatosan kell nyomni a gombokat vagy a kijelzőt.
  • Mindkét esetben ez sok időt vesz igénybe.

A Virtuális asszisztenssel

  • Korlátlan a választási lehetőség
  • A következő folyamati lépést az ügyfél hangja választja ki.
  • Jelentősen lerövidül az idő a folyamati lépések között.

Növeli a vállalkozás hatékonyságát

Csatlakoztassa a Virtuális asszisztenst, amely a hívásfeldolgozási típusfeladatokat automatizálja.

Kipróbálom

Probléma megoldása:

Hozzon létre egy Virtuális asszisztenst

Válassza ki azt a nyelvet - szlovák, angol, magyar, német, francia, spanyol, olasz, szerb - amelyen a Virtuális asszisztens beszélni fog és a szcenáriókban rendelje hozzá azokat a válaszokat, amelyeket a robot felismer.

Adja hozzá a Virtuális asszisztenst az útvonal vázlathoz

Add hozzá a segítséget a routing séma a bejövő hívások.

Ellenőrizze az eredményt

Bejövő hívás esetén a beállításoknak megfelelően a virtuális asszisztens fog az ügyféllel beszélgetni. Válaszol a feltett kérdésekre, majd továbbítja a hívást a munkatársaknak vagy az útvonal vázlatban megadott paraméterek szerint továbbítja további robotoknak.

Feldolgozási események hozzáadása

Segítse a robot szókincsének bővítését, készítsen új forgatókönyveket és új párbeszéd-elágazásokat. A virtuális asszisztenst jól lehet terhelni, stresszálló és betartja a határidőket is.

Kipróbálom

Hogyan működik?

Előnyök

Rugalmas beállítás

Egy olyan testhezálló interfész, amelyben minden blokk a programkód egy kis részét helyettesíti. Csak helyezze át a blokkokat, és percek alatt átírhatja a szcenáriót.

Okos és gyors

Többnyelvű: szlovák, angol, magyar, német, francia, spanyol, olasz, szerb és más európai nyelvek. A beszédfelismerő és szintézis technológiák (TTS/STT) felgyorsítják a vezetők munkáját.

Proaktív

Élő nyelven, szabadon tud társalogni az ügyféllel, pontosan érti a megkeresés tárgyát. Több ügyfél észre sem veszi, hogy robottal kommunikál. Pontosító kérdéseket tesz fel és be tudja azonosítani az ügyfél igazi igényét.

Udvarias

A virtuális asszisztenst félbe lehet szakítani és pontosító kérdéseket is fel lehet tenni neki. Meghallgat, értelmez és segít. A beállítás során a nem normatív lexika kiszűrését alkalmazzák.

Gazdaságos

A virtuális asszisztens működésének egy perce 2-3szor olcsóbb, mint a munkatársé.

Munkaszerető

A robot a nap 24 órájában, a hét, sőt az év minden napján alkalmazható. Soha nem fárad el, nem megy szabadságra és nem beteg.

Mennyibe kerül?

9500 Ft/hó

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)