Hírek

KOMPaaS eredmények 2021: Az ügyfelek száma 23%-kal nőtt

Az KOMPaaS távközlési szolgáltató és szoftverfejlesztő vállalkozás négy Európai országban: Magyarországon, Szlovákiában, Ausztriában és Németországban 23%-os előfizetői növekedést mutat és egyes szolgáltatások bevétele 35%-kal nőtt.

A telefonszolgáltatást és virtuális alközpontot igénybe vevő vállalati ügyfelek előfizetői száma a 2021-es eredmények szerint több mint 400 kis- és középvállalatot foglal magában. Ugyanakkor az egyes szolgáltatások bevételének növekedése 30% és 35% között mozog. Így fő termékének, a Virtuális alközpontnak szolgáltatásaiból származó éves bevétel 30%-kal, a telefonszolgáltatás bevétele pedig 34%-kal nőtt.

Ugyanakkor a B2B-szegmens ARPU-ja, (egy felhasználóra jutó bevétel) az év végére, átlagosan 20 eurót tesz ki.

A cég szintén sikereket ért el a távközlési platform (CPaaS) finomítása és fejlesztése terén. Az év során új szoftvertermékek és - szolgáltatások jelentek meg, mint például: Chatbot, Flash Call hitelesítés, Call Tracking, SMS küldési lehetőség és a Virtuális alközpont új funkciója a "Súgó". Közvetlen integráció érhető el a népszerű CRM rendszerekkel: Kommo, Bitrix 24, SAP Business One, YCLIENTS.

"2022-ben a telekommunikációs platform új kiegészítő szolgáltatásainak bevezetését tervezzük, amelyek segítségével előfizetőink automatizálhatják az üzleti folyamatokat, kibővíthetik az integrációt más termékekkel, és több interakciós csatornát használhatnak ügyfeleikkel való kapcsolattartásban. Az egyik cél a "Multichat" szolgáltatás fejlesztésének befejezése, amely az ügyfelekkel való interakció számos csatornáját egyesíti egy megoldásban. Emellett megkezdtük a vállalati ügyfelek számára egy mobilalkalmazás fejlesztését, amely lehetővé teszi az alkalmazásból induló hívások kezdeményezését és fogadását, SMS küldését és fogadását", - mondja Alexander Melnikov az KOMPaaS vezérigazgatója.


Vissza a hírekhez

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)