Hírek

Ingyenessé tesszük a Robotvezérlő szolgáltatást az KOMPaaS ügyfelei számára

Augusztus 10-től kezdve az KOMPaaS előfizetői számára speciális ajánlatunk van: Virtuális alközpont bekapcsolása esetén a következő három tarifacsomag: "Free Basic", "Optimum", "Premium" keretében a nem fogadott telefonok automatikus újrahívására szolgáló "Robotvezérlő" funkció INGYENESEN áll rendelkezésre.

A Robotvezérlő az értékesítési részlegek vezetőjének munkáját segíti a munkatársak ellenőrzésében, akik most már automatikusan lépnek kapcsolatba az ügyfelekkel, a Robotvezérlő bekapcsolásával egyetlen egy hívás sem vész el.

Az egyszerű megoldás révén minden egyes nem fogadott telefon automatikusan visszahívásra kerül, híváscsoportot, (sorrendet) lehet kialakítani, be lehet állítani a híváspróbálkozások számát, a híváspróbálkozások közötti intervallumok hosszát, vagy azon számok törlését a visszahíváslistából, amelyeket már sikerült elérni. A robotvezérlő ütemterv szerint működik, nem kezdeményez hívást éjjel, illetve nem reagál a nem célirányos hívásokra.

Az ajánlat 2021. január 1-ig érvényes.


Vissza a hírekhez

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)