Hírek

KOMPaaS.tech telefonszámán hívva már tesztelhető a ChatGPT

A KOMPaaS.tech távközlési szolgáltató és szoftverfejlesztő vállalkozás összekapcsolta telefonszolgáltatását a ChatGPT-vel, így minden érdeklődő felhasználó számára lehetőséget biztosít arra, hogy ne csak chaten, hanem telefonon is kommunikáljon és tesztelje az intelligens botot.

Az OpenAI a GPT-3.5 nyelvi modell alapján fejlesztette ki a ChatGPT-t, amely az Azure AI-infrastruktúrán lett „betanítva”. Az intelligens chat-bot széles körű tudással rendelkezik és képes is megosztani azt, részletes válaszokat adva a világ különböző nyelvein feltett legkülönbözőbb kérdésekre. Eközben a ChatGPT lehet bőbeszédű, és érzékenyen reagálhat a kérdések megfogalmazásában történt módosításokra. Tehát egyfajta megfogalmazás esetén állíthatja azt, hogy nem tudja a választ, de annak újrafogalmazása esetén a ChatGPT adekvátan válaszol.

Az intelligens chatbottal való beszélgetéshez hívnia kell a KOMPaaS.tech telefonszámát: +36 21 201 00 42. A hívás költsége az Ön távközlési szolgáltatójának tarifájától függ.

Jelenleg a KOMPaaS.tech telefonszolgáltatásainak integrációja zajlik a GPT-4 nyelvi modell alapján kifejlesztett új generációs chat bottal, amely nem csak szöveget, hanem képeket is képes felismerni. Az OpenAI fejlesztőinek álláspontja szerint a GPT-4 egy multimodális modell, amely képes kép- és szövegbevitelt elfogadni, és szöveges outputokat készít, amely bár kevésbé hatékony, mint az ember, de sok valós forgatókönyv szerint sikeresnek bizonyul a különböző szakmai és tudományos tesztek területén. A ChatGPT-4 több mint 25 ezer szót képes feldolgozni, dalszövegeket komponálni, forgatókönyveket írni, különböző stílusban és műfajban bármilyen szöveget megfogalmazni.


Vissza a hírekhez

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)