Hírek

Az MCNtelecom cégcsoport brandet vált

Az MCNtelecom egy átfogó márkaváltást jelent be, amely magában foglalja a cég nevének, vizuális arculatának, logójának, domainjének és weboldala nevének a megváltoztatását. A cég új márkaneve - KOMPaaS.

KOMPaaS – egy távközlési platform és szolgáltatás (CPaaS), amely az egyéni vállalkozótól a nagyvállalatokig mindenkinek segít abban, hogy megtalálják a legjobb eszközöket az ügyfelekkel folytatott kommunikáció javítására, egyszerűsítésére és hatékonyabbá tételére. A cég szoftvertermékek és szolgáltatások teljes skáláját kínálja: Virtuális alközpont, Földrajzi és Nomadikus telefonszámok és telefonszolgáltatás, Automatikus hívás, Chatbotok, Call Tracking, Flash Call hitelesítés, API és stb. A vállalat az ügyfelek problémáinak hatékony megoldására törekszik, miközben fenntartja a maximális rugalmasságot, nyitottságot és ügyfélközpontúságot.

"7 év alatt a cég megváltozott, terjeszkedett és bővült a szakértelmünk is. Ennek eredményeként jelentősen megnőtt azon szoftvermegoldások száma, amelyeket ma egy távközlési platformon, "egy szerződés" keretén belül kínálunk. Vállalkozásunk olyan elveken és értékeken alapul, mint a megbízhatóság, hatékonyság, technológiai szemlélet, szakértelem, rugalmasság és egyedi megközelítés, amelyek a szoftvertermékek fejlesztésében és az ügyfelekkel való együttműködésben is megmutatkoznak. A megvalósított projektek összetettebbé váltak, az ügyfélélmény pozitívabb lett. Mára elmondhatjuk, hogy távközlési platformunk valódi kompasszá, iránytűvé vált a távközlés világában", - magyarázza Alexander Melnikov, az MCNtelecom Kft (KOMPaaS brand) ügyvezető igazgatója.

Tudjon meg többet a távközlési platform technológiai megoldásairól a cég hivatalos weboldalain:

A cégről:

KOMPaaS – telekommunikációs platform, amely lehetővé teszi a B2B ügyfelek számára valós idejű telefonszoftver-termékek és -szolgáltatások összekapcsolását: Virtuális alközpont több mint 200 hasznos funkcióval, földrajzi és nomadikus telefonszámok, Chatbotok, Automatikus hívás, Hívás&Chat a weboldalról, Flash Call hitelesítés és stb. Minden, ami szükséges a szolgáltatások automatizáláshoz az ügyfél interakciós folyamatokban. Négy európai országban regisztrált távközlési cég vagyunk: Magyarország, Ausztria, Németország és Szlovákia. A hírközlési hatóság ezekben az országokban több mint 50.000 vezetékes telefonszámmezőt bocsájtott a rendelkezésünkre, amit akár SIP Trunk segítségével is tudunk bekapcsolni.

Ügyfeleink sikertörténeteit a TelcoJournal vállalati blogban ismerhetik meg és olvashatják el.


Vissza a hírekhez

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)