Hírek

Az KOMPaaS új, felhő alapú hitelesítési szolgáltatással egészítette ki távközlési platformját

A KOMPaaS távközlési szolgáltató és szoftverfejlesztő cég számos módot kínál üzleti ügyfeleknek a felhasználói adatok ellenőrzésére: Flash Call, Password Call, Password SMS.

A «Hitelesítési» megoldás pénzügyi szervezeteknek, internetes szolgáltatásoknak, online áruházaknak, HoReCa vállalkozásoknak és minden olyan cégnek készült, ahol felhasználói ellenőrzés szükséges. Például egy termék vagy szolgáltatás szállítójának meg kell győződnie arról, hogy nem egy robottal áll szemben, vagy meg kell szereznie egy új ügyfél már meglévő telefonszámát. Mindkét esetben a három hitelesítési mód bármelyike segít, amelyek felgyorsítják a felhasználói adatok hitelesítését, segítik az adatok biztonságos védelmét és megvédik azt a jelszófeltöréssel járó kiber fenyegetésekkel szemben.

A Flash Call hitelesítési módszer alkalmazása esetén a felhasználónak meg kell adnia a rendszerben regisztrált telefonszámát és fogadnia kell a hívást. A bejövő hívás telefonszámának az utolsó négy számjegye egy egyedi, egyszeri hozzáférési kód. A Flash Call bármilyen telefonszámmal megvalósítható, beleértve a külföldi virtuális telefonszámot is.

A hitelesítés másik módja a Password Call, ahol a felhasználó fogadja a hívást és a robot automatikusan bediktálja a 4 számjegyű jelszót.

A tranzakciók költsége: 3 Ft/tranzakció.

A harmadik esetben egy 4-6 számjegyű ellenőrző kódot küldünk SMS-ben, amelyet az ügyfél a regisztrációs oldalon a megfelelő mezőbe ír be.

A megoldás használatához elég az KOMPaaS API szolgáltatást csatlakoztatni.

Az API –módszerekről bővebb információt talál a "Tudásbázis" –ban.


Vissza a hírekhez

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)