Hírek

A KOMPaaS megoldást kínál a hagyományos és a virtuális telefon-alközpont összekapcsolására

A KOMPaaS távközlési szolgáltató és szoftvertermékeket fejlesztő vállalat új szolgáltatás bevezetését jelenti be. Mostantól a felhasználók a KOMPaaS virtuális alközpontot és bármely, harmadik fél által gyártott (analóg, hibrid vagy virtuális) alközpontot egyetlen PBX-alközponttá kombinálhatják össze, közös számozási tervvel és a belső előfizetői számok segítségével összerendezve.

A megoldás lehetővé teszi a jelenlegi irodai alközpont funkcionalitásának jelentős bővítését: hangmenü csatlakoztatása, híváselosztási algoritmusok, automatikus hívásátirányítás személyi menedzserhez, hívásrögzítés és ezek alapos analitikája, költségkontroll - összesen több mint 200 funkció segíti a call center, az értékesítési és ügyfélszolgálati terület munkáját.

A Virtuális alközpont és a hagyományos alközpont kombinációja gazdaságos megoldás lehet a több részleggel rendelkező nagyvállalatok számára. Így egy új regionális fiók megnyitásakor nincs szükség drága távközlési berendezések vásárlására és konfigurálására. Elegendő az új irodát a Virtuális alközponthoz csatlakoztatni, ezáltal mind a virtuális és a hagyományos alközponton keresztül is lehet hívásokat fogadni és kezdeményezni.

"Az új virtuális alközponti kiegészítő szolgáltatás fő előnye, hogy miközben Ön méretre szabja saját vállalkozását, fölösleges berendezés-vásárlásokat takaríthat meg és egyben kibővíti meglévő alközpontja funkcionalitását. A megoldás segít a menedzsereknek a harmadik féltől származó alközpontot az KOMPaaS virtuális alközponttal egyetlen távközlési rendszerbe szervezni, közös számozási tervvel és rövid számokkal a belső előfizetők számára, ez egyben támogatja a kimenő hívást kezdeményező menedzsereket az alközponthoz csatlakoztatott készletből egy tetszőleges szám kiválasztásában." – magyarázta Alekszandr Melnyikov, a KOMPaaS.tech Kft ügyvezető igazgatója.

A szolgáltatás díja 6999 Ft/havonta.

Tudjon meg többet a megoldásról.


Vissza a hírekhez

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)