Hírek

Események

  • CIS 2024 GCCM, Almaty

    CIS 2024 GCCM, Almaty

    A KOMPaaS.tech, a távközlési szolgáltatások és üzleti szoftvermegoldások fejlesztője, immár harmadik alkalommal vett részt az almatyi távközlési iparági szakemberek találkozóján. A rendezvényen a partnerekkel együtt áttekintették a 2025-ös év legfontosabb trendjeit, és megvitatták a jövőbeni együttműködés lehetőségeit.

  • Europe GCCM, Berlin

    Europe GCCM, Berlin

    A KOMPaaS.tech nemrégiben bemutatta innovatív telekommunikációs szolgáltatásait és felhőmegoldásait a berlini Europe 2024 GCCM rendezvényen. A kifejezetten kis- és középvállalkozások számára tervezett vállalat ezen alkalommal mutatta be a NNP Exchange: Phone Number Lookup és NNP API megoldását, amely átfogó szolgáltatást kínál távközlési szolgáltatóknak és számlázási fejlesztőknek. Ez volt a rendszer első bemutatkozása az eseményen.

  • Business Intelligence, K+K Hotel Opera, Budapest

    Business Intelligence, K+K Hotel Opera, Budapest

    A KOMPaaS.tech bemutatta, hogyan tudják az AI-alapú hangrobotok egyszerűsíteni az üzleti feladatokat. Az előadás kitért arra is, milyen előnyökkel jár az intelligens szolgáltatások integrálása a kis- és középvállalkozásokba, különös tekintettel az ügyfélhűség növelésére és az új ügyfelek vonzására.

  • AI IN BUSINESS, Marriott Hotel, Budapest

    AI IN BUSINESS, Marriott Hotel, Budapest

    A KOMPaaS.tech örömmel csatlakozott a Portfolio üzleti konferenciájához, az "AI in Business" rendezvényhez, ahol bemutatta AI-alapú megoldásait, mint például a virtuális alközpont, automatikus hívások, chatbotok, kontaktcenter AI és még sok más innovatív szolgáltatás.

  • SMART 2024 - WORLDS COLLIDING, Budapest

    SMART 2024 - WORLDS COLLIDING, Budapest

    A KOMPaaS.tech bemutatta ChatGPT-vel továbbfejlesztett automatizált hívásainak képességeit a SMART 2024 - WORLDS COLLIDING konferencián. Ez a jövőbe mutató technológia már most átalakítja mindennapjainkat azáltal, hogy kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a feladatok elvégzését.

  • IIF Hungarian Marketing Festival, Budapest

    IIF Hungarian Marketing Festival, Budapest

    A KOMPaaS.tech negyedik alkalommal vett részt a budapesti IIF Hungarian Marketing Festival 2024 rendezvényen, ahol bemutatta új, felhőalapú megoldásait, amelyek AI-integrációval, köztük ChatGPT-vel lettek továbbfejlesztve. A bemutatott szolgáltatások között szerepelt a virtuális alközpont, automatikus hívások, chatbotok, API-k, híváskövetés, telefónia és számos más funkció, amelyek célja az üzleti kommunikáció javítása.

  • ENPM, Szófia

    ENPM, Szófia

    2019 októberében a KOMPaaS.tech bemutatta NNP Exchange projektjét a távközlési iparág szakembereinek az ENPM (European Network Planning Meeting) során, amely a legnagyobb nemzetközi távközlési szolgáltatók találkozója. Az eseménynek Szófia, Bulgária adott otthont.

  • CEE CEE, Opatija

    CEE CEE, Opatija

    A KOMPaaS.tech bemutatta NNP Exchange (National Number Plan) projektjét a CEE CEE 2019 konferencián, amely a szolgáltatók közötti együttműködésre összpontosított. Az eseményre Opatijában, Horvátországban került sor.

  • ENPM, Budapest

    ENPM, Budapest

    A KOMPaaS.tech először osztotta meg annak az ötletét, hogy létrehozzon egy nemzetközi közösséget, amelyben minden érintett szolgáltató képes lenne NNP (National Numbering Plan) adatokat cserélni. Az eseményen a világ minden tájáról érkeztek résztvevők. Az ötletet a European Network Planning Meeting (ENPM) keretében jelentették be, amelyet Budapesten, Magyarországon rendeztek meg. Az előadást Európa távközlési szolgáltatóinak képviselői meleg fogadtatásban részesítették.

question?

info sign

Nem találja a tartózkodási helyét a listán?
Látogassa meg a kompaas.eu -t ha Európában van (€), vagy bármely más ország esetén keressen minket a kompass.tech oldalon ($)